Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Er zijn diverse technieken waar PMU-artists mee werken. De technieken mode zijn de Hairstrokes en de Ombré Brows. Ik hou er ook van om deze twee technieken te combineren om zo een natuurlijke wenkbrauw te creëren.
HAIRSTROKE BROWS
Bij deze techniek wordt er een wenkbrauw gecreëerd die niet van echt te onderscheiden is. Er worden zeer realistisch haartjes tussen je eigen haartjes geplaatst. Door het kleurgebruik, de aanzet en de fijne techniek wordt het beste uit de eigen wenkbrauw gehaald met als effect alsof je van nature volle wenkbrauwen hebt.

 


OMBRE BROWS
De Ombré techniek is zeer toepasselijk voor mensen met grove poriën en een vettere huid. Met deze techniek wordt als het ware op een gecontroleerde manier poeder gecreëerd tussen je eigen wenkbrauwen in. Het effect is alsof je poeder op je wenkbrauwen hebt. Een heel zacht en natuurlijk effect.
De behandeling bij Glamour pmu Studio bestaat uit een eerste setting en een nabehandeling. Voor het mooiste resultaat is het beter de permanente make-up in meerdere fasen op te bouwen. Ook omdat een deel van de pigmentatie na de eerste behandeling 30% tot 40 % lichter wordt. De nabehandeling moet binnen twee maanden na de eerste setting plaatsvinden.

 

Onze werkwijze :
Om een zo goed mogelijk beeld te geven van mijn werkwijze leg ik kort uit wat je kunt verwachten. Ik vind het belangrijk om mijn klanten eerst beter te leren kennen. Wat voor persoon, wat is je levens stijl en wat zijn je schoonheidsidealen en hoe u zelf altijd uw wenkbrauwen tekent.
Daarna beginnen wij met het tekenen van de wenkbrauwen. Door te kijken naar de eigen gezichtsvorm en de wenkbrauwvorm creëren wij samen de perfecte wenkbrauwen.
Hierna neem je plaats in de behandelstoel en ga ik de wenkbrauwen goed omlijnen om er zeker van te zijn dat de haartjes of ombré op de juiste plek komen. Daarna begin ik met de eerste zetting van de haartjes en/of ombré.
Vervolgens kijk je in de spiegel het resultaat. Als er nog enige wensen zijn, wordt dit besproken en indien nodig toegepast. De behandeling duurt ongeveer twee uur.

Als alles naar wens is dan geef ik je informatie over de nazorg.
Belangrijkste woord voor het optimale genezen resultaat: droog droog droog!
Vermijd na de behandeling water, het gebied moet zo droog mogelijk blijven. Smeer alleen de crème die u van Gold Pmu krijgt en GEEN VASELINE. Na de behandeling mag er 10 dagen niets op de behandelde huid gesmeerd worden; geen crèmes, geen water, geen make up, geen lotion, geen potlood etc. Vermijd het scrubben van de huid minstens 1 maand.
Eerst twee dagen geen zweet op uw wenkbrauwen en vermijd zonnebank twee weken na de behandeling. Geen zeewater of zwembad water voor 30 dagen. Dit allemaal moet vermijd worden gedurende het proces van herstel, dus plan het goed!