AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Wimperextensions

Er is tegenwoordig erg veel vraag naar wimperextensions. Met de One by One wimperextensions creëer je mooie, volle en langere wimpers. Het is de ideale oplossing voor vrouwen die een sprekende blik willen, zonder zich elke dag op te moeten maken. Bij deze methode werk je met individuele wimperhaartjes die je één voor één op de natuurlijke wimpers plaatst. Na deze opleiding kan je meteen aan de slag als wimperstylist!

Als je jouw klantenkring wil vergroten, raden wij je aan om meerdere technieken te leren. Zo kan je het aanbod van jouw salon vergroten en verschillende professionele wimperbehandelingen aanbieden.

De 3D tot 6D methode is een speciale wimperstyling techniek. Hiermee is het mogelijk om nog meer volume bij de wimpers te creëren, zonder de natuurlijke oogwimpers te beschadigen.

Je leert tijdens deze opleiding de ‘Russian Volume waaiertechniek’. Na deze verbluffende volume wimper behandeling hebben jouw klanten volumineuze wimpers die er natuurlijk uitzien en nauwelijks merkbaar zijn. Je leert diverse technieken om de dunste wimperhaartjes te plaatsen op de natuurlijke wimpers.

Nu voor €189,- (tijdelijke actie)

€ 299,-

Is mijn certificaat na afronden opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen BTW hoeft te betalen op uw lesgeld, dus BTW-vrije opleidingen. (Dit geldt alleen op het lesgeld)

Ook dit betekend dat wij met all onze opleidingen of cursussen een erkende certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Wat zijn de kosten?

Deze opleiding kost 299,- euro.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven 500,- euro mag in termijnen betaald worden. voor meer informatie over termijnen neem contact met ons op. 

Hoelang duurt deze opleiding

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen

Betaalt UWV de opleiding?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV, middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.⠀

is de lunch inbegrepen?

Ja, de lunch net als onbeperkt koffie of thee zit in deze opleiding begrepen.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP