AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Academy

Uptatem velibuscil ipsuntur autempo restiae qui dolorpo rehenit labores totat. Us vollanis aperruntur, sit magnatis ex es nimperae lab im adia sam quia voloremo cum fuga. Fugia nimusa ipiendi deste lit aciet et, tem essita nossitaque rae et, endae dolut omnimusam fugia voluptu rehent.

Basis Opleiding

Masterclasses

Schoonheids Opleidingen

Belangrijke aantekeningen

 Beste deelnemer,

Het is ons een groot genoegen u uit te nodigen om deel te nemen aan ons intensieve cursus trainingsprogramma.

Al onze trainingen bevatten theorie en praktijk op latex en/of live modellen

Deze aantekeningen zijn voorbereid voor alle deelnemers van de opleidingen onder toezicht van instructeur Arezoo.

Het adres waar de opleidingen wordt gegeven:

Aert van Nesstraat 1A

2901 BH  Capelle aan den IJssel

Alle opleidingen duren ongeveer 8-9 uur,  de start is om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Lunch is van 12.00 uur tot 13.00 uur.

De opleiding bestaat uit een theoretisch en praktijk gedeelte.

De Instructeur geeft een presentatie van 45 minuten en legt de techniek uit op latex en/of papier. Alle fundamentele onderdelen worden besproken die belangrijk zijn om te leren en de techniek op de best mogelijke manier toepassen.

Apparatuur

De deelnemer is vrij om zijn/haar eigen persoonlijke permanente make-up machine te gebruiken, of de opleiding zal deze verstrekken. Als je een machine van de ons nodig hebt voor de opleiding, laat het ons dan ruim van tevoren weten.

Tijdens de opleiding:

De instructeur demonstreert de techniek live op een model. Dan zal de student werken met een model of een oefen latex, afhankelijk van het niveau van de student.

Aanbevolen:

Speciale kleding en schone schoenen

Betaling

Een aanbetaling van 30 % moet worden gedaan om uw reservering te bevestigen. Hiervoor wordt van het totale bedrag door middel van een vooruitbetalingsfactuur uitgegeven. In geval van annulering door de deelnemer zullen wij de vooruitbetaling niet terugbetalen.

Stuur suggesties en vragen naar: Info@arezoo.nl

Uitmuntende opleidingen vormen de basis van uitmuntende dienstverlening. In de wereld van de beauty en make-up is het niet anders. Met een klant als koning of beter gezegd koningin is het belangrijk om als schoonheidsspecialiste alle technieken tot in de puntjes onder de knie te krijgen.

Wil ook jij het mooiste in de gezichten van anderen naar boven halen dan zijn de opleidingen van Arezoo zonder meer jouw ding. Na het ingaan op de theoretische aspecten van jouw opleiding wordt het geleerde ook op gepaste wijze in de praktijk omgezet. Eerst op latex modellen om vervolgens op echte modellen je esthetische kunsten te vertonen.  Elk onderdeel staat onder leiding van de professionele schoonheidsspecialiste en instructrice Ismaail Arezoo, die je met woord en daad zal instrueren, bijstaan en tips geven.

De beauty opleidingen bij Arezoo kunnen onderverdeeld worden in 3 hoofdcategorieën: basisopleidingen, masterclasses en beauty cursussen. Elk van deze beauty opleidingen behandelt een of meerdere onderdelen uit de wereld der schoonheid. Inclusief gecertificeerde diploma’s indien van toepassing en inclusief top-of-the-bill materiaal om de praktijk tot een goed einde te brengen.

Schrijf je hieronder in!