Over Arezoo

``Altijd als ik naar iemand de gezicht kijk, verbeeld ik me dat het gezicht een leeg canvasdoek is waarin mijn visie over Beauty werkelijkheid wordt”.

Wat andere zeggen over Arezoo

``Arezoo’s werk is ongelofelijk goed. Ik ben een klant die geregeld bij haar terugkom omdat ik tevreden ben over haar werkresultaat. Zij is kundig, professioneel en denkt met je mee.
Voor mij staat ze op nummer 1.``
Marjan Hemmatian Tevreden klant
``Arezoo is een hele professionele, lieve vrouw. Ik kom nu een paar jaar bij haar voor mijn wenkbrauwen en ik zou haar bij iedereen aanraden. Ze werkt kundig en netjes en neemt de tijd die nodig is.``
Tamara Maertens Tevreden klant
``Betere plek kan je nergens vinden. Ik raad jullie allemaal bij arezoo cosmetics . Het Leukste is
dat je daar opleiding kan volgen. En Ze werken heel professioneel. Tot snel weer.``
Mohammad Osman Raouf Tevreden klant
``De dames van Arezoo zijn zeer klantvriendelijk/ professioneel en leveren mooie resultaten. Ik ben geholpen door Razie en ze werkt heel netjes en secuur. Ook heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen. Ik ben een zeer tevreden klant!!``
Reshma Ramdajal Tevreden klant
Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op