Arezoo Ismaail

Altijd als ik naar wenkbrauwen in een gezicht kijk, verbeeld ik me dat het gezicht een leeg canvasdoek is waarin mijn visie over wenkbrauwen werkelijkheid wordt”.

 

Al heel mijn leven lang ben ik bezig met make-up en andere vormen van het accentueren van natuurlijke schoonheid. Ik vind het heerlijk om dames op te maken en heb voor veel familie en vrienden de bruidsmake-up verzorgd. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Dat is een luxe die ik zeer waardeer. Ik geniet van ieder onderdeel.

Mijn stijl kun je herkennen doordat mijn wenkbrauwen strak, subtiel maar vooral natuurlijk zijn. Het creëren van perfecte wenkbrauwen ontstaat doordat ik het mooiste uit iemand zijn eigen natuurlijke wenkbrauw haal. Elk gezicht is uniek en heeft een wenkbrauwvorm die het beste bij hem of haar past.

Als visagist heb ik geleerd om in ieders gezicht het mooiste naar voren te halen door goed te kijken naar de vormen, kleuren en accenten. Wenkbrauwen geven het gezicht karakter en daarom ben ik mij gaan specialiseren in The Art of Permanente Make-up.

Voorheen was ik heel sceptisch over PMU voor de ogen en lippen maar na een heleboel wenkbrauwen te hebben gecreëerd werd mijn passie voor de ogen en lippen ook steeds groter. Zo heb ik mij gespecialiseerd om alle elementen van het gezicht te verfraaien en naar voren te brengen.

Als permanente make up specialiste volg ik regelmatig bijscholing in het binnen-en buitenland en ik durf mezelf dan ook dé specialist op het gebied van PMU (Permanente Make-Up) te noemen.